كفتة الجمبرى بالارز كفتة الجمبرى بالارز كيلو جمبرى مقشر كوب ارز مطحون ستة فصوص ثوم بصلة ملح -فلفل اسود ناعم-كمون- شطة خضرة (بقدونس -كسبرة شبت ) ولعمل الصلصة ( كوبان طماطم - ثوم- وزيت ) 1-افصلى ربع كمية الجمبرى واخلطى الباقى مع كل المكونات واضربيهم فى الكبة 2-دقى ربع كمية الجمبرى دق خفيف وضفيهم الى الخليط واعجنيهم 3- يشكل اصابع ويقلى فى الزيت 4-نصف الكمية تقدم فى طبق مع البقدونس 5- والباقى يوضع فى صلصة الطماطم 6-لعمل الصلصة (سخنى قليل من الزيت ويضاف الثوم المفرى حتى يصفر ضيفى الطماطم وتبليها بقليل من الملح والفلفل والكمون وشطة حسب الرغبة ) وهذه الصور وبالهناء والشفاء http://img377.imageshack.us/img377/9777/imagetwojv8.jpg http://img354.imageshack.us/img354/192/imageonexq6.jpg |
تسلم لنا هالايادي مشكورة اختي ويعطيك الف عافيه |
روحوه شكلك صايرة دبه من كثر ماتاكلين ماشاء الله عليك صحتين وهنا سلمت يدينك على ماتقدميه لنا |
الساعة الآن 09:21. |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
ترقية وتطوير:
مجموعة الدعم العربى
جميع الحقوق محفوظه لمدينة الاحلام ©