طريقه عمل ايس كريم بالموز و الفراوله طريقه عمل ايس كريم بالموز و الفراوله يكفى عشر اشخاص400 جرام فراولة 8 معالق سكر عصرة ليمون 80 جرام لوز مطحون 250 مللى لبن مكثف 200 مللى لبن 450 جرام **ادى الطريقة استخدمى اكواب زجاجية و دخليها الفريزر قطعى الفراولة و عليها عصرة الليمونو 5 معالق سكر حطيها على النار لغاية لما تعقد شيليه من على النار لما يهدى خالص صبيه فى الأكواب بحيث يعمل خطوط سايحة على جانب الأكواب و حطيهم تانى فى الفريزر http://forum.mn66.com/imgcache2/910378.gif سخنى اللوز المطحون و اللبن المكثف و اللبن و بعدين بقيت السكر وقلبى لما يختلطوا كويس شيليهم من على النار عشان يبردوا كريم و اخلطى ال**ادى و الخليط بتاع اللوز و اللبن فى الخلاط و برديهم فى الثلاجة ساعتين صبى الخليط على الأكواب على خليط الفراولة و حطى عصيان الآيس فى الخليط و دخليهم الفريزر ملحوظة لا تملىء الأكواب حتى لا تنكسر عندما يتمدد الخليط بفعل التجمد http://forum.mn66.com/imgcache2/910379.gif |
الساعة الآن 11:28. |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
ترقية وتطوير:
مجموعة الدعم العربى
جميع الحقوق محفوظه لمدينة الاحلام ©