لحمه محشيه - لحمة محشية على الطريقة الاسبانية لحمه محشيه علىالطريقه الاسبانيه http://www.boswtol.com/sites/default...an/04/meat.jpg عند التقديم قطعي اللحمة شرائح لحمة محشية على الطريقة الإسبانية شرائح اللحمة المحشية المقادير: ½1 شرائح لحمة بقري (لحمة فيليه) ¼ كوب لوز مقشّر ومفروم ½ كوب زيتون أخضر مفروم ملعقة كبيرة زيت زيتون 3 كوب عصير برتقال كوب شوربة لحمة ملعقة صغيرة قرفة 2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم عيدان خشب (أعواد خل) الطريقة: 1- اخلطي اللوز المفروم مع الزيتون الأخضر والقرفة، وقلّبيهم كويس مع بعض. 2- احشي شرائح الفيليه بالخليط ده، ولفيها على شكل أسطواني، واقفلي الأطراف بعيدان الخشب. 3- شوّحي الفيليه في زيت الزيتون الساخن لمدة 5 دقائق على نار مرتفعة؛ لغاية ما يبقى لونه ذهبي من كل الجوانب. 4- ضيفي عصير البرتقال وشوربة اللحمة وصلصة الطماطم على الفيليه، وسيبيها على النار لغاية ما الشوربة تغلي. 5- غطي الطاسة وسيبيها على نار هادية لمدة 40 دقيقة أو لغاية ما الفيليه يستوي. 6- ارفعي الفيليه من الشوربة، وسيبيها تغلي شوية على النار لغاية لما تتقل، وبعد كده ارفعيها من على النار. 7- هاتي الفيليه وقطعيه شرائح، وصبّي فوقه الصوص بعد ما ترفعيه من على النار، وقدّميه ساخن.. وبالهنا والشفا. |
الساعة الآن 07:03. |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
ترقية وتطوير:
مجموعة الدعم العربى
جميع الحقوق محفوظه لمدينة الاحلام ©